2009

As the past years since year 2000, is Flørli in the Lysefjord,  this summer 2009, the arena for several art shows.

june 28 th. –  august 16 th.  11:00 – 18:00

The main exhibition in the hall :

Štefan Papčo

other exhibitions:

Lucia Stráňaiová

Odd Sama

Synnøve Spangelo

“De som drog, de som kom”
«Those who left – those who came»

The hall – images

Pinups-fotos of the large hall sent by the public on the café wall and on Flikr.
An ongoing exhibition.

Advertisements

3 thoughts on “2009

 1. Hei! Flotte bilder, nydelig dikt! Håheller er fødestedet til min farmor, skulle gjerne vite mer om turen din dit! Var det virkelig kirsebær der? Har aldri sett noen bær på trærne når jeg har vært der de siste årene, men det var en stor næring der i min farmors tid.
  Med vennlig hilsen, Reidun Haaheller Valsgård

  • Hei Reidun ! hyggelig at du synes dette er noe . Jeg har sendt info om din hendvendelse til kunstneren Synnøve Spangelo som jeg tror nokk vil svare. Hun bor i Bergen. Hvor bor du selv ? i Rogaland ? mvh Agnes Btffn

 2. Hei Reidun!

  Beklager lovlig seint svar herfra…! Tusen takk, det var hyggelig å høre at du følte det traff! Og veldig kjekt å få respons;-) Det stemmer at det var kirsebære der ja, mye også! Bildene jeg brukte til utstillingen er fra 08.07.08, da var jeg på dagstur dit. Men jeg har også overnattet på stranden der, som jeg refererer til i diktet, det var 8.-9. aug.-04. Så kommer du på samme tiden, finner du nok bær! Synes det er en sånn nydelig og historisk plass, som jeg har blitt veldig nysgjerrig på- hører gjerne fra deg, om du vil fortelle litt fra din farmors tid! Jeg vet ikke om du var og så utstillingen eller bare disse bildene på nettet- men jeg har bl.a.fotografert avisutklipp fra veggene(brukt som underlag for tapet). I et utklipp finnes det en beskrivelse fra en sammenkomst i Stockholm til ære for Henrik Ibsen(!), hvor han holder en takketale om framtiden, m.m. Det ligger mye historie i de små detaljene…!

  Med vennlig hilsen

  Synnøve Spangelo

Comments are closed.